Selecteer een pagina

Mevrouw heeft in 2019 zeer onverwachts haar echtgenoot verloren en wordt vervolgens geconfronteerd met een enorme berg financiële ellende. Daarna volgt een traject met nog meer verdriet naarmate steeds duidelijker wordt hoe groot die berg is. Onderdeel van dat traject is overleg met de Belastingdienst, haar grootste schuldeiser.

En hoe mooi is het dan om twee dames te treffen, een dame van de loonbelasting en een dame van de invordering, die beiden willen kijken naar wat wél mogelijk is. Na bijna een jaar zoeken én vinden van de juiste mensen binnen de belastingdienst, niet te vergeten de ook meedenkende meneer van de inkomstenbelasting, zijn we tot een overeenkomst gekomen. Een overeenkomst met #menselijkemaat.

En waar word ik dan zo blij van zul je je misschien afvragen. Van haar stem. De keren dat ik haar met intens verdriet in haar stem aan de lijn heb gehad waarbij ook mijn hart breekt … En nu, nu klinkt ze vrij! Ze heeft weer een toekomst waar ze naar uit durft te kijken.

Als ik haar vertel hoeveel het me doet om haar zo weer te horen, breekt er weer wat … Mijn stem. En zij schiet in de emotie omdat ze hoort hoeveel het met mij doet.

Ik ben een softie. En proud to be!! Dit is waarom ik doe wat ik doe.

#menselijkemaat #proudtobeasoftie