Selecteer een pagina

Voor een snelle juridische oplossing en soms een kwestie van lange adem

Samen naar één advies!

Schoenmaker blijf bij je leest. Een ouderwets spreekwoord, maar nog steeds actueel. Het is ondoenlijk om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen op vakgebieden die wel raakvlakken hebben met je eigen werkveld, maar waar je zelf niet in bent opgeleid. En dat hoeft ook niet!

Schakel op tijd een specialist in die volledig up-to-date is. Iemand die helemaal thuis is op een bepaald vakgebied. Dan weet je gewoon zeker dat je cliënt wordt geholpen met een deskundig totaaladvies en geen kansen mist.

Heb je vragen over familierechtelijke zaken, zoals huwelijk, echtscheiding, nalatenschappen of bedrijfsopvolging of andere fiscaalgerelateerde zaken? Laat het mij weten.

Ik ben in Leiden afgestudeerd in zowel fiscaal als notarieel recht. Daarnaast heb ik veel ervaring opgedaan als adviseur in grote en MKB-kantoren en als zelfstandig ondernemer.

Ik zet door waar andere adviseurs stoppen. Dat is niet zo gek, want als fanatiek sporter houd ik niet van opgeven. Het adviseurschap is net hardlopen. Waar het ene adviestraject lijkt op een snelle sprint, heeft het andere traject meer weg van een marathon waar je echt een lange adem voor nodig hebt. Maar ongeacht de afstand: ik zorg ervoor dat ik samen met jou over de finish kom.

Fiscaal optimaal hoeft niet optimaal te zijn

Bij mij krijg je meer dan professioneel juridisch advies. Het leven draait immers om meer dan wetten en regels alleen. Een oplossing moet ook goed vóelen. Daarom vraag ik door en neem ik alle achtergronden van de persoonlijke situatie mee in mijn advies.

 
Geen probleem is te complex. Ik zet graag ergens mijn tanden in en ga altijd voor het beste resultaat. En ik doe dat op mijn manier. Dus verplaats ik mij eerst in de behoeftes van een cliënt, kijk vervolgens naar fiscale (on)mogelijkheden, wettelijke kaders en financiële omstandigheden en kom dan met een passend advies. Dat maakt net het verschil. Lex Cura. Omdat standaardoplossingen niet bestaan, net zo min als standaardmensen.