Selecteer een pagina

Van denken naar weten

Je bent expert in wat je doet. Voor ingewikkelde vragen op andere vakgebieden schakel je meestal een specialist in.

Maar als je een basis wil leggen in fiscaal recht, graag weet waar juridische valkuilen liggen of behoefte hebt aan wat praktische tips, dan is een workshop van mij zeker een goed idee.

Ik deel mijn kennis graag met jou. In een compact tijdsbestek geef ik je veel handvatten om je cliënten op het juiste spoor te zetten of nog meer te halen uit je onderneming.

Ik versta de kunst om ingewikkelde juridische kost helder te vertalen naar de dagelijkse praktijk. Doe er je voordeel mee!

Fiscale aspecten bij echtscheiding

Deze workshop is er in 2 delen:

E

Deel Ifiscaal partnerschap en de eigen woning. 

E

Deel II: de ondernemer en (echt)scheiden, met o.a. aanmerkelijk belangaandelen.

Fiscale aspecten bij overlijden

Hoe zit het bijvoorbeeld met partnervrijstelling, testament en erfrecht? Waar moet je aan denken bij bedrijfsopvolging? Krijg inzichtelijk welke fiscale regels komen kijken bij een overlijden.

(Fiscale) inleiding nieuw huwelijksvermogensrecht

De laatste ontwikkelingen op het huwelijksvermogensrecht worden helder en praktisch aan je uitgelegd.

Spreker

Kennisdeling op een hele andere manier. Zoek je voor jouw evenement een spreker op het gebied van echtscheidingen en de kennisonbalans die er toch vaak is tussen partijen, dan kun je mij boeken.

 Nieuwsgierig?

Op 8 november 2019 stond ik voor het eerst op het podium bij Stories Worth Sharing in Theater Branoul in Den Haag en greep ik de kans om mijn verhaal te doen. (zie film in mijn blogposts)

Op 17 september 2021 stond ik nog een keer op het podium van Stories Worth Sharing maar nu in de Lourdeskerk in Den Haag.

Luistervoer

Veel mensen hebben er moeite mee. Zo’n echtscheiding doet al zoveel pijn en dan mengt de belastingdienst zich daar ook nog in! Het moet niet gekker worden …

Een slimme (ex-)partner is op zijn/haar toekomst voorbereid!!

Luister naar DE SCHEIDPODCAST  waar ik bij Anneke de Groot en Carly Timmerman te gast was.

Aanmelden?

Heb je interesse in een van bovenstaande workshops? Of misschien behoefte aan het uitdiepen van een ander onderwerp? Neem contact met mij op. In overleg met jou stel ik een workshop samen die past bij je specifieke vragen!

Ook interessant

Geen tijd om een workshop te volgen, maar wil je wel graag op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Check dan mijn nieuws!
.