Selecteer een pagina

Het F-biljet …

Waarbij de F voor Finale staat. Ik maak nog maar weinig aangiFtes en beperk me hooFdzakelijk tot het maken oF meekijken bij echtscheidingsaangiFtes. En aF en toe komt er een F-biljet over mijn bureau. Ik zit nu te kijken naar zo’n biljet en deze doet toch wat met me.

Hij is uit 1976. Een paar jaar jonger dan ik. Echtgenote, twee jonge kinderen. En terwijl ik me druk maak over een hardloopblessure (ik mag er maar beperkt mee lopen, dus dan is het per deFinitie een hardloopblessure), is hij er gewoon niet meer. Wat is het dan toch allemaal relatieF.

En ondertussen hebben wij het maar druk met discussies over corona, vaccins, politiek geneuzel en andere zaken waar we allemaal een mening over hebben. Laten we wat meer naar onszelF kijken en wat minder naar anderen. Doe iets Fijns vandaag, voor je het weet is vandaag voorbij.

En als vandaag dan te kort blijkt, maak er dan een mooie Finish van ongeacht oF het nu een sprint oF een marathon was.

#HebLieF #WeesLieF